Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Tο κολιέ του ερωτευμένου φίλου μας!!!



Αγαπημένες μου φίλες  θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια γλυκιά ιστορία από αυτές που μου φτιάχνουν την μέρα!!! Ένα γλυκό πρωινό λοιπόν φτάνω έξω από  το εργαστήριο μου με λίγα λεπτά καθυστέρηση αφού είχα κάνει μια στάση να πάρω ένα freddaki για να ξεκινήσει όμορφα και δημιουργικά η μέρα μου…. Ψάχνοντας λοιπόν στο χάος της τσάντας μου να βρω τα κλειδιά μου, διαπιστώνω πως κάποιος έχει αφήσει ένα σημείωμα έξω από την πόρτα . Σκύβω λοιπόν να  δω τι είναι…….
Καλημέρα , δυστυχώς πέρασα και δεν σε βρήκα εδώ  και τώρα πρέπει να στα γράψω …. 
Σήμερα έχει γενέθλια η πιο όμορφη κοπέλα του κόσμου!!!! Είναι πολύ σημαντική για μένα και για αυτό το λόγο  θέλω σε παρακαλώ να της φτιάξεις κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. θα ήθελα αν γίνετε ένα κολιέ που να έχει πάνω οπωσδήποτε τρία στοιχεία …. Ένα ποδήλατο, ένα λεμονί  και ένα παγωτό!!!  σου έχω εμπιστοσύνη….. να ξέρεις απλά πώς είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της …. (μήπως φαίνεται??) σε ευχαριστώ πολύ!!!
Νόμιζα πως κάποιος μου κάνει πλάκα και ενώ μου είχε αρέσει σαν ιδέα το άφησα στην άκρη και συνέχισα να δημιουργώ….. μετά από μερικές ώρες μπαίνει μέσα ένα γλυκύτατος νεαρός  και  μου λέει…
Γεια σας είμαι αυτός που σας άφησε ένα γράμμα στην πόρτα σας το πρωί…. Μήπως σας τρόμαξα???  Δεν είναι πλάκα αλλά εντελώς αληθινό…..
Πόσο χάρηκα που μέσα στην μαυρίλα που βλέπουμε γύρω μας υπάρχει ο έρωτας …που μας δίνει τόση ενέργεια και κάνει τα πάντα να μοιάζουν ¨απλά ¨και όμορφα!!!
Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς τον έρωτα…..  
Και έτσι πρόεκυψε το κολιέ του ερωτευμένου φίλου μας!!! 



1 σχόλιο:

  1. Πόσο μα πόσο ρομαντικός...ζηλεύω! Ο δικός μου είναι άχρηστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή